INNER JOURNEY

0. INNER JOURNEY begint als we door ons bewustzijn tot ons zelf gebracht worden en aangeraakt worden door het mysterie van het Zijn!"

 

1. ONTSPANNING

"Diepe ontspanning, waarin niets moet en alles mag, is het begin van een fascinerende tocht naar een rijk innerlijk leven en een spiritueel bewustzijn."

 

2. CHAKRA'S

"Chakra's zijn de kruispunten van energiebanen in, door, op en zelfs om ons lichaam. Deze ' wielen van energie' zijn in de oosterse visie van groot belang voor lichamelijke en geestelijke gezondheid."

 

3. MANTRA'S

"Door van taal muziek te maken en deze muziek repeterend uit te voeren, onstaat een kringloop, waardoor we optimaal ontvankelijk raken voor zachtere, andere en vaak diepere gedachten-trillingen en dieper gelegen inzichten in ons zelf. "

 

4. MEDITATIE

"Wanneer is het stil in je geest? Echte stilte...Het totale niets...Het prachtige niets, zo vol van vibrerende energie. De kunst van de meditatie wil al duizenden jaren de weg wijzen naar die heilzame innerlijke stilte."

 

5. T'AI CHI

"De verbinding van ons lichaam met 'de zee van CHI' - de levensenergie - zoals T'ai Chi ons laat doen, lijkt vandaag de dag geen overbodige luxe."

 

6. FENG SHUI

Geklemd tussen asfalt en beton zoekt de mens verward naar een leven in harmonie met de natuur. Feng shui wil je innerlijke balans stimuleren door je directe woon- en werkomgeving te harmoniseren."

 

7. REIKI

"De spirituele werking op de ziel kan zijn dat men zich diep verbonden gaat voelen met de kosmos...men een intense connectie gaat voelen met het leven zelf."

 

8. ZEN

"Zen hecht grote waarde aan het leven ervaren in het Hier en Nu. De constante gedachtenstroom weerhoudt de mens van het directe Zijn. Je hiervan bevrijden is een weg naar verlichting."

 

9. HEALING

Alle spirituele healing-methoden stellen zich op het standpunt dat via het overbrengen van universele levensenergie - die overal in de kosmos aanwezig is - het mogelijk is iemand te genezen. "

 

10. TAROT

"De Tarot kun je gebruiken als "spiegel van de ziel". Als je weet hoe dit orakel moet worden toegepast, kan je een stuk dichter bij je innerlijke waarheid komen.

 

11. ENGELEN

"Wat kunnen Rafael, Zachariel, Zerafiel, Ramiel of Kaziel volgens de oude geschriften voor de mens betekenen. Wie zijn zij...Wat zijn zij...en waar komen ze vandaan?"

 

12. INNERLIJK KIND

"In de waan van volwassenheid zijn velen het contact met hun spontane kind-zijn verloren en daardoor vervreemd geraakt van hun eigen innerlijke zelf. Voor het goed kunnen ervaren van bv. geluk is het belangrijk deze band weer te herstellen."

 

13. ASTROLOGIE

"Wees kritisch als het om Astrologie gaat, maar veroordeel niet te snel de hele leer tot onzin. Je kunt nog eens heel verbaasd komen te staan als het op de goede manier op je pad komt."

 

 

 

14. TRANCE

"In deze bizondere Niet-in-jezelf-aanwezig-zijn staat geven trance-visionairen vaak oplossingen en voorspellingen aan hun bezoekers. Waarom zijn deze berichten vaak raadselachtig en onduidelijk en hoe kan je er iets me?"

 

15. TANTRA

"De twee-eenwording van geliefden in sexualiteit kan een krachtstroom op gang brengen, die behalve lichamelijke vooral een versterkende geestelijke transvormerende werking kan oproepen."

 

16. SJAMANISME

"De leer van de sjamaan is de leer van de extatische ervaring. Deze oeroude spirituele kennis bedient zich van trance technieken om diensten ten gunste van lichaam en geest te verrichten"

 

 

fMain